Stem op Sint Joris bij Rabo ClubSupport!

Graag willen we iedereen erop attenderen dat alle klanten van de Rabobank in de regio Den Bosch vanaf maandag 5 oktober kunnen stemmen op Zeeverkennersgroep Sint Joris voor de Rabo ClubSupport! Er wordt in de regio weer een flink bedrag verdeeld onder verenigingen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we als club ontvangen!

Hoe te stemmen?

Stemmen kan vanaf maandag 5 oktober. Log in op de Rabobank app of website en klik op Zelf regelen > Mijn Lidmaatschap > Rabo ClubSupport en breng je stem uit. Alvast hartelijk bedankt!

Het opgehaalde geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor de nieuwe zeilen van de Groene Draeck, zodat onze meiden loodsen groep weer vooruit kan. Klik hier voor meer informatie over de campagne.