NL-doet/Klusdag een succes bij St. Joris!

De eerste klussendag van het jaar was een groot succes. Vele ouders, verzorgers, stafleden, bestuursleden en leden hebben de handen uit de mouwen gestoken. De klusdag viel wederom samen met de NL-DOET dag. Er is dan ook op deze dag flink wat werk verzet. Op de Makke Beer is er gelast aan de toiletten, de stuurhut heeft een lakje gekregen. Op en rond het clubhuis is daarnaast goed gesnipperd, gesnoeid, gehakt en schoongemaakt. Ook is het houthok verbeterd en is een start gemaakt met de bouw van de schutting.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet! Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Er was op deze dag een mooi opkomst, ondanks het voorspelde weer.
Voor de ouders die verhinderd waren is er dit jaar nog een klussendag in september, dus er is ruimte voor een herkansing.

De houtstapel is kleiner geworden en het houthok verstevigd.