NL-doet/Klusdag een succes bij St. Joris!

De eerste klussendag van het jaar was een groot succes. Vele ouders, verzorgers, stafleden, bestuursleden en leden hebben de handen uit de mouwen gestoken. De klusdag viel wederom samen met de NL-DOET dag. Er is dan ook op deze dag flink wat werk verzet. Op de Makke Beer is er gelast aan de toiletten, de stuurhut heeft een lakje gekregen. Op en rond het clubhuis is daarnaast goed gesnipperd, gesnoeid, gehakt en schoongemaakt. Ook is het houthok verbeterd en is een start gemaakt met de bouw van de schutting.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet! Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Er was op deze dag een mooi opkomst, ondanks het voorspelde weer.
Voor de ouders die verhinderd waren is er dit jaar nog een klussendag in september, dus er is ruimte voor een herkansing.

De houtstapel is kleiner geworden en het houthok verstevigd.

Fijne feestdagen!

2018 was voor Zeeverkennersgroep Sint Joris weer een geslaagd jaar. Er zijn dit jaar veel leuke activiteiten ondernomen zoals de Landelijke Zeilwedstrijden en Pinksterkamp. De zeeverkenners hebben een lange reis gemaakt naar Friesland, een watersportgebied bij uitstek. De Dolfijnen hebben iets dichter bij huis als echte ridders en jonkvrouwen een draak verslagen in Lith!

Ook op klusgebied was het een succesvol jaar. We hebben naast het gebruikelijke onderhoud, een ingericht optimistenhok en de Makke Beer heeft nieuwe binnenverlichting gekregen. Ook in 2019 hebben we weer allerlei klussen op het programma staan zoals het compleet vernieuwen van de toiletten in de Makke Beer.
Graag bedanken we alle vrijwilligers die dit tot een geslaagd jaar hebben gemaakt!

We wensen iedereen een behouden vaart in 2019!

Start nieuw seizoen- 25 augustus

Zaterdag 25 augustus is de opening van het nieuwe seizoen!

Het seizoen zal traditioneel beginnen met het overzwemmen van de oudste dolfijnen naar de zeeverkenners. Voorafgaand is er de installatie van nieuwe zeeverkenners, stafleden en de nieuwe schipper van de Dolfijnen.

De gezamenlijke seizoensopening is van 10:30 tot 11:30 uur. Ook alle ouders, broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke start van het seizoen mee te maken.

Het programma van de dolfijnen begint om 9:00 uur en zal tot 11:30 uur duren. De zeeverkenners beginnen om 10:30 uur en dat is net als normaal om 14:00 weer afgelopen. Natuurlijk kom je in volledig uniform!

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,