Stem op Sint Joris bij Rabo ClubSupport!

Graag willen we iedereen erop attenderen dat alle klanten van de Rabobank in de regio Den Bosch vanaf maandag 5 oktober kunnen stemmen op Zeeverkennersgroep Sint Joris voor de Rabo ClubSupport! Er wordt in de regio weer een flink bedrag verdeeld onder verenigingen. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer geld we als club ontvangen!

Hoe te stemmen?

Stemmen kan vanaf maandag 5 oktober. Log in op de Rabobank app of website en klik op Zelf regelen > Mijn Lidmaatschap > Rabo ClubSupport en breng je stem uit. Alvast hartelijk bedankt!

Nieuwe zeeverkenners, schipper en loodsen

Gisteren hebben we een geslaagde seizoensopening gehad! Onze oudste Dolfijnen zijn overgezwommen naar de zeeverkenners. Suus is na zeven jaar gestopt als Dolfijnenstaflid en overgezwommen naar de zeeverkennersstaf.

Stijn Mickers heeft zijn groene schipperslintje na 6 jaar schipper van de zeeverkenners overgedragen aan Auke.

Als laatste hebben we een nieuwe loodsengeneratie. Voor het eerst in de geschiedenis een generatie met alleen maar dames.

Start nieuw seizoen- 29 augustus

Zaterdag 29 augustus is de opening van het nieuwe seizoen!

Het seizoen zal traditioneel beginnen met het overzwemmen van de oudste dolfijnen naar de zeeverkenners. Voorafgaand is er de overdracht/installatie van de nieuwe schipper van de Zeeverkenners.

De gezamenlijke seizoensopening is van 10:30 tot 11:30 uur. Ook alle ouders, broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke start van het seizoen mee te maken.

Het programma van de dolfijnen begint om 9:00 uur en zal tot 11:30 uur duren. De zeeverkenners beginnen om 10:30 uur en dat is net als normaal om 14:00 weer afgelopen. Natuurlijk kom je in volledig uniform!

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,