Fijne feestdagen namens staf en bestuur!

Beste vrijwilligers, leden en ouders,

Het jaar 2021 is voor de meesten van ons niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden. Corona heeft nog steeds de nodige aanpassingen gevergd, maar door de handen in elkaar te slaan hebben we er toch weer iets moois van kunnen maken. De zeeverkenners hebben ondanks het hoge water toch een mooi kamp kunnen draaien in Zeeland en de dolfijnen hebben op kamp een flinke reis door de tijd gemaakt. Ook op klusgebied was het een succesvol jaar. We hebben naast het gebruikelijke onderhoud, een boegschroef in de Makke Beer.

Wij willen jullie graag allen bedanken voor de flexibiliteit, de support en jullie enthousiasme!

Ook dit jaar zullen we met wat aanpassingen het jaar starten, (jullie hebben hiervoor de nodige informatie van de stafteams ontvangen). Maar we proberen zoveel mogelijk ons programma voort te zetten.

Laten we van 2022 een goed jaar maken waarin: alle kampen en opkomsten weer zoals vanouds zijn en we met z'n allen bij elkaar kunnen zijn.

We starten 2022 meteen op een goede manier, op zaterdag 22 januari is er een speciale jubileum activiteit georganiseerd. Jullie hebben een aparte mail ontvangen met het programma.

We wensen iedereen een goede en behouden vaart in 2022!

Rabo Clubsupport - Bedankt voor het stemmen!

Tijdens de Rabo ClubSupport-actie hebben we een mooi bedrag van €616,87 opgehaald.

We zijn hier natuurlijk ontzettend blij mee, want nu kunnen we onze drijfsteiger gaan opknappen.

Iedereen die gestemd heeft: van harte bedankt!

Seizoens- en jubileumopening: Sint Joris 75 jaar!

Slingers, vlaggetjes, confettikanonnen, heerlijke zelfgemaakte Sint Joris taart en niet minder dan negen overzwemmers van de dolfijnen naar de zeeverkenners tijdens de seizoens- en jubileumopening. Ook sprongen vier oud-zeeverkenners op kleurrijke wijze de loodsengroep binnen.

Een extra feestelijke start van het nieuwe seizoen, want we bestaan dit jaar 75 jaar, hoera! Dat betekent al 75 jaar met elkaar avonturen beleven op -en rond het water. En komend jaar wordt geen uitzondering. We zullen verschillende momenten in het seizoen aangrijpen om onze 75 jaar te vieren. Een klein tipje van de sluier? Een speciale jubileumactiviteit voor jeugd -en stafleden en in juni 2022 een jubileumdag voor iedereen, mét reünie voor alle oud-zeeverkenners. Data en informatie hierover volgt.

Subcategorieën

e-Boekhouden.nl
Sponsor onze groep gratis en anoniem bij een online aankoop!
“SponsorKliks,