Start nieuw seizoen- 25 augustus

Zaterdag 25 augustus is de opening van het nieuwe seizoen!

Het seizoen zal traditioneel beginnen met het overzwemmen van de oudste dolfijnen naar de zeeverkenners. Voorafgaand is er de installatie van nieuwe zeeverkenners, stafleden en de nieuwe schipper van de Dolfijnen.

De gezamenlijke seizoensopening is van 10:30 tot 11:30 uur. Ook alle ouders, broers en zussen zijn van harte uitgenodigd om deze feestelijke start van het seizoen mee te maken.

Het programma van de dolfijnen begint om 9:00 uur en zal tot 11:30 uur duren. De zeeverkenners beginnen om 10:30 uur en dat is net als normaal om 14:00 weer afgelopen. Natuurlijk kom je in volledig uniform!

Grootkamp 2018 - dolfijnen

Hallo allemaal!

Het dolfijnenkamp begint al over een paar weken en we hebben er allemaal al ontzettend veel zin in! Afgelopen weken hebben we de glijbaan en de schommel op de vlotten al uitgebreid getest en ondervonden dat deze mee mogen.Tijdens het controleren van alle spullen heeft de leiding iets op het terrein gevonden. Het lijkt wel op een uitnodiging uit het verleden!

'Weledele vinder van dit bericht,

U wordt door de REGERING der Stad Heusden,

uitgenoodigd op het DINER, aan Zijne Majesteit de Koning, aangeboden;

hetwelk op Maandag den dertiende Augustus des namiddags ten 1200 uur bij strandbad Well' te Well gegeven zal worden.

Hoogachtend,

Den Stads-Monnik'

Het ziet er naar uit dat we een een bezoek gaan brengen aan de tijd van de ridders en jonkvrouwen! Omdat we bij de dolfijnen wel houden van een avontuur, zullen wij maandag 13 augustus om 11:00 uur zeker bij 'strandbad Well' te Well aanwezig zijn.

Als je op bezoek gaat bij de koning doe je natuurlijk je mooiste kleding aan en je haar netjes, dus alle spullen die hiervoor nodig zijn moeten mee op kamp.

Dankzij www.feestwinkelxl.nl kan de staf zich op hun best vertonen aan de koning. Bedankt feestwinkelXL voor deze mooie verkleedkleding!

Leve de Koning!
Hoera! Hoera! Hoera!

Groetjes,

De dolfijnenstaf

Sjors Sportief

Wij doen dit jaar mee met Sjors Sportief om kinderen op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met waterscouting en onze vereniging. Ken jij nog iemand die het misschien wel leuk vindt om een keer mee te doen? Dat kan met een inschrijving via sjorssportief.nl of via onze website.