fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Het jaar 2017 was voor zeeverkennersgroep Sint Joris zeer geslaagd. Er zijn dit jaar veel leuke activiteiten ondernomen zoals de Bossche Water Week en Pinksterkamp. De zeeverkenners zijn op grootkamp geweest en hebben heerlijk gezeild en de dolfijnen zijn in de zomer op Safari geweest in Lith.

Ook op klusgebied was het een succesvol jaar. We hebben een prachtige nieuwe keuken in de Makke Beer III.

Graag bedanken we alle vrijwilligers die dit tot een geslaagd jaar hebben gemaakt!

Voor iedereen een goede en behouden vaart.

Succesvol Maritiem!

Maritiem en de Bossche Waterweek was een geslaagd weekend voor de Sint Joris. De tweejaarlijkse traditie zorgde voor de nodige gezelligheid en (sportieve)uitdagingen. Vrijdagavond wisten vele ouders, leden, relaties en 'vrienden van St. Joris' het dek van de Makke Beer te vinden voor een informele receptie. Ondanks de dreiging van slecht weer het gehele weekend is de vrijdagavond goed verlopen en kon er genoten worden van de vuurwerkshow.

De volgende dag stond het Kindermaritiem op het programma wat namens de Maritiem organisatie wordt gecoördineerd. Naar schatting kwamen 600 kinderen samen met hun ouders op de Makke Beer dropveters knopen en een Scheepsmaatjesdiploma ophalen en kon iedereen aansluitend naar de overkant met het St. Joris pontje. Na het drukke dagprogramma hebben de loodsen en stafleden deelgenomen aan de eerste Bossche Drakenrace waar na een spannende strijd met Roeivereniging de Hertog de winst werd behaald!

Brabants Dagblad: Zeeverkennersgroep Sint Joris wint Bossche Drakenrace

Zondagmiddag is het Kindermaritiem voortgezet en was er net als op zaterdag gelegenheid om de Makke Beer te verkennen en een rondleiding te krijgen.

Graag bedanken we iedereen voor hun bijdrage en aanwezigheid bij dit succesvolle weekend!

Lid worden!

Super leuk dat je interesse hebt in onze groep!
Je mag twee keer komen kijken en dan kun je besluiten of je lid wil worden.
Meld je dus snel aan via de onderstaande button en wacht op een bevestiging voor je komt kijken, dan kom je niet voor niks!

We hebben de volgende groepen:
Dolfijnen, kinderen van 8-12 jaar op zaterdag 9:00-10:30 uur.
Zeeverkenners, jongeren van 12-18 op zaterdag 11:00-14:00 uur.
Staf, 18+