Onze sponsoren

Zeeverkennersgroep Sint Joris kan altijd sponsors gebruiken, verschillende bedrijven en organisaties ondersteunen ons materieel, financieel of middels diensten.

Voor meer informatie over sponsoring kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een overzicht van onze sponsoren (in willekeurige volgorde):

• Henk Jansen (kozijnen)
  • Hein Pessers & Jan Beenhakkers
    (oa laswerk en materiaal)

Sponsor onze groep gratis!

Hoe werkt gratis sponsoren? Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Sint Joris, anoniem en zonder dat het u een cent extra kost!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Lekker en gemakkelijk. Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas.

Dus ga voor de volgende online aankoop naar onze Sponsorkliks pagina of via www.zv-sintjoris.nl (button links op de site).

Particuliere sponsoring

Zeeverkennersgroep Sint Joris kan altijd sponsors of schenkingen gebruiken. Het uit sponsors verkregen geld wordt ingezet voor het onderhoud van de vletten, Makke Beer III, clubhuis, terrein en het aanbieden van activiteiten aan de leden.

Wij hebben geen ANBI-status. Wel hebben wij een SBBI-status (Sociaal Belang Behartigende Instelling). Dit betekent dat er belastingvrij aan onze groep geschonken kan worden, maar dat de gift niet aftrekbaar is van de inkomstenbelasting, zoals bij ANBI (meer info).

U kunt een schenking overmaken naar: NL91 RABO 0178 0509 38 -t.n.v. Zeeverkennersgroep Sint Joris o.v.v. Schenking.