Staf dolfijnen

De staf van de dolfijnen is een team van zes dat iedere zaterdag klaar staat om een super leuke ochtend voor de dolfijnen te organiseren. Ze bereiden om beurten een programma voor en voeren dat samen uit.

Team Makke Beer

Team Makke Beer zorgt voor ons wachtschip: Makke Beer III. Zij houden haar varend door onderhoud en reparaties, leiden stafleden op in het varen met het schip en zorgen dat de Makke Beer aan de keuringseisen van Scouting Nederland voldoet. Daarnaast zijn ze continu bezig met het verbeteren van het schip zodat het de groep nog beter van dienst kan zijn.

Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon kan worden benaderd als je een probleem hebt dat je niet wilt of kunt bespreken met iemand van de leiding of het bestuur. Dit geldt zowel voor (staf)leden als ouders.

Staf zeeverkenners

De zeeverkennerstaf is een actief team welke wekelijks het programma van de zeeverkenners speltak verzorgt. Daarnaast organiseren zij gedurende het jaar ook verschillende kampen en activiteiten. Naast het programma houdt de staf zich onder andere bezig met CWO opleidingen, het varen van ons wachtschip de Makke Beer III en het onderhoud van de vloot.

Groepsbestuur

Het groepsbestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep en ondersteund de staf welke zorgt voor het spelaanbod. Het bestuur houdt zich onder andere bezig met de administratie, veiligheid en een financieel gezonde vereniging.