Dolfijnen (8-12 jaar)

Elke zaterdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur maken de dolfijnen spelenderwijs kennis met het water. Door activiteiten op en rond het water leren de dolfijnen het water kennen en omgaan met de verschillende boten. Voor het zeilen in teamverband hebben we lelievletten en de meer ervaren zeiler mag zelfstandig varen in een van onze optimisten.

Zeeverkenners (12-18 jaar)

Zeeverkenners gaan verdeeld over 6 lelievletten het water op om actief te ontdekken. Elke zaterdag draaien zij van 11:00 uur tot 14:00 uur hun programma. De jongens en meisjes leren zelf zeilen, roeien en wrikken of andere "waterige" activiteiten bedrijven. Verder wordt 's winters het onderhoud aan de vletten zelf uitgevoerd en zijn er verschillende extra activiteiten.

Vrienden van Sint Joris

Vrienden van Sint Joris zijn oud-zeeverkenners die verbonden willen blijven met de groep. Eenmaal per jaar ontmoeten deze vrienden elkaar tijdens een leuke activiteit. Daarnaast steunen zij de groep financieel. Daarmee dragen zij bij aan het voortbestaan van Sint Joris.

Loodsen (vanaf 18 jaar)

De zeeverkenners die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt kunnen doorstromen naar de loodsen. Zij bepalen hun eigen programma, komen bij elkaar wanneer zij dat willen en zijn ook verantwoordelijk voor taken als de financiën. Een adviseur, meestal een oud-loods, staat ze bij.

Stam (vanaf 21 jaar)

De stamgroep is begin 2009 door een groep oud-stafleden opgericht. Zij hebben altijd veel plezier gehad bij de Sint Joris maar na jaren vrijwilliger bij onze groep te zijn geweest wilden ze niet in een keer helemaal vertrekken.