Wij zoeken enthousiaste stafleden

Wij zijn op zoek naar stafleden voor onze twee speltakken. Samen met de andere stafleden geef je leiding aan een groep kinderen van 8 tot 12 jaar, de dolfijnen, of 12 tot 18 jaar, de zeeverkenners. Beide groepen hebben tussen de 20 en 30 leden en draaien op zaterdag. De Dolfijnen draaien van 9 uur tot 10:30 uur en de Zeeverkenners draaien van 11 uur tot 14:00 uur. De zeeverkennersstaf is op zoek naar een vrouwelijk staflid ter versterking van hun team. De dolfijnenstaf heeft hierin geen voorkeur.

• Bij de dolfijnen worden er op zaterdag verschillende leuke activiteiten georganiseerd. In
    de zomer zijn we te vinden op en rond het water van de Ertveldplas, waar we roeien en zeilen in onze boten. In het najaar en de winter organiseren we spelletjes, speurtochten, vuurtje stoken of gaan we op excursie.
  • De zeeverkenners gaan verdeeld over 6 lelievletten in de zomer zelfstandig het water op om actief te ontdekken. De jongens en meisjes leren zelf zeilen, roeien en wrikken of andere "waterige" activiteiten bedrijven. Verder wordt 's winters het onderhoud aan de vletten zelf uitgevoerd en zijn er verschillende extra activiteiten.

Wat wordt er van jou verwacht ?

• Je maakt, bereidt voor en evalueert – met de overige teamleden - wekelijkse programma’s voor de groep kinderen.
  • Je maakt, bereidt voor en neemt deel – met de overige teamleden – aan weekendkamp(en) en/of het jaarlijkse zomerkamp.
  • Je begeleidt jeugdleden in hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Je zet je in om je eigen functioneren te verbeteren, onder andere door het volgen van trainingen.
  • Je neemt deel aan het overleg binnen de groep met de overige vrijwilligers.
  • Je draagt bij aan het onderhouden van de vloot.

Belangrijk:

• Je onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland.
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Inschatting tijdsbelasting:

• Circa 3 à 4 uur per week (inclusief overleg en voorbereiding)
  • Per jaar 1 à 2 weekendkampen en het jaarlijkse zomerkamp van 5 of 10 dagen

Wij bieden:

• Een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren.
  • Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers
  • Het opdoen van veel nieuwe contacten
  • De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen

Lijkt het jou leuk om staf te worden of wil je meer informatie neem dan contact met ons op!

Wil je ons mee helpen met de zoektocht naar een staflid? Deel de actie op facebook, download en print de posters! Ook hebben we leuken kaarten om te versturen, kom ze op een zaterdag bij ons ophalen.