Verhuur

Het terrein, clubgebouw en schip van de ZV Sint Joris is te huur voor scoutinggroepen, verenigingen en bekenden(leden). De scoutinggroep ligt in de wijk Orthen in 's-Hertogenbosch, op het puntje van een landtong, aan het water.

Clubgebouw

Het clubgebouw bestaat uit één groepsruimte, een kleine keuken en een toilet. Het gebouw is geschikt voor maximaal 50 personen (dagverblijf). In de groepsruimte bevinden zich een open haard en een houtkachel met stookhout en de vloer is voorzien van vloerverwarming. In de keuken kan je gebruik maken van een aanrecht, spoelbak met koud/warm stromend water, waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast voor huurders, afwasmachine en 2 elektrische kookpitten. Het clubgebouw is, in overleg met de verhuurcoördinator, te gebruiken als nachtverblijf voor maximaal 20 personen.

Makke Beer III

Wachtschip MS Makke Beer III kan worden gebruikt als dag- en nachtverblijf voor maximaal 30 personen. De kombuis is voorzien van koud stromend water, keukengerei, koelkast en 4 grote gaspitten. Houten tafels en banken, stoelen, matrassen zijn aanwezig in het ruim en de sanitaire ruimte is voorzien van 2 toiletten en 1 wasbak met koud stromend water. Er is voor de huurder geen toegang tot andere ruimtes dan dek en ruim, tenzij anders overeengekomen. Het is niet mogelijk om het schip te huren voor vaartochten e.d.

Terrein

Ons terrein beslaat de hele punt van de landtong, met als grenzen de fietsenstalling en de slagboom naast ons clubhuis. De rest van de landtong is terrein van Watersportvereniging Viking en dus niet inbegrepen bij de huur! Op het terrein rond het clubhuis kunnen tenten worden opgezet om te overnachten of als afdak voor catering, barbecue e.d.

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang. Voor al onze ruimten hebben wij een gebruiksvergunning van de brandweer, wat betekent dat het aan alle eisen voldoet. Het gebouw en schip zijn voorzien van een brandalarm, vluchtwegen en voldoende blusmiddelen.

Zie ook: Noodplattegrond

Verhuur

Interesse gekregen in de huur van het schip of clubgebouw? Neem contact op met de verhuurcoördinator via het contactformulier.