klusdag- NL-doet een succes bij St. Joris!

De eerste klussendag van het jaar was een groot succes. Vele ouders, verzorgers, stafleden, bestuursleden en leden hebben de handen uit de mouwen gestoken. De klusdag viel wederom samen met de NL-DOET dag. Er is dan ook op deze dag flink wat werk verzet. Op de Makke Beer is de keuken gesloopt en is het ballast grind verwijderd, de stuurhut heeft een lakje gekregen, is de elektra verbeterd en is er veel laswerk gedaan. Op en rond het clubhuis is daarnaast goed geschuurd, gesnoeid en schoongemaakt door onder andere werknemers van de gemeente 's-Hertogenbosch.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet! Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Er was op deze dag een mooi opkomst, ook van niet leden zoals de medewerkers van de gemeente 's-Hertogenbosch.
Voor de ouders die verhinderd waren is er dit jaar nog een klussendag op zaterdag 17 juni, dus er is ruimte voor een herkansing.

Het schuur heeft een nieuw afdak en kan ook nog op slot.

Keuken en vloer gesloopt, nu het ballast grind eruit.