Klussendag & NLDoet bij Sint Joris een succes!

De eerste klussendag van het jaar was een groot succes. Vele ouders, verzorgers, stamleden,stafleden, bestuursleden en leden hebben de handen uit de mouwen gestoken.

Na de ontvangst met koffie, thee en koek, werden de diverse klussen verdeeld. De meest zware en arbeidsintensieve klus was toch wel het schuren en ontroesten van het dek, dit verliep echter zeer voorspoedig en omstreeks 11.00 uur werden de ouders afgelost door de zeeverkenners. Tegelijkertijd werd ook de blokhut gebeitst, werden de glaslatten van de stuurhut gelakt, de koelkast geschuurd en voorbereid om te schilderen, werd de houtopslag zowel binnen als buiten weer tot de nok toe bijgevuld, werd het chemiehok opgeruimd, werden er voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een nieuw onderkomen voor de loodsen, twee optimisten zijn geschuurd en klaar om te verven en werd er ook nog veel rommel opgeruimd. Na een uitstekend lunch voor onze harde werkers was het tijd om het dek te schilderen.

Na de geweldige inzet van iedereen verliep alles prima en om half vier was het hoog tijd voor een drankje. De onderlinge sfeer was fantastisch, het weer werkte gelukkig ook mee en de geleverde prestaties waren geweldig.

Een groot DANK JULLIE WEL is dan ook zeker op zijn plaats!