Veel klussen afgevinkt op klusdag- NL-doet

Tijdens NL-DOET was er ook bij ons weer een grote voorjaars-klusdag. Gelukkig was het mooi droog klusweer. Er is dan ook op deze dag flink wat werk verzet. Op de Makke Beer is de railing en opbouw geschilderd en gelakt, de kombuis grondig schoon gemaakt, is de elektra verbeterd en is er veel laswerk gedaan. Ook de steiger van de Makke Beer is voorzien van verlichting. Verder zijn de nieuwe kozijnen in het clubhuis voorzien van inbraakroosters en is er een nieuw optimistenhok gebouwd.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet! Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Er was op deze dag een mooi opkomst, ook van niet leden zoals de fractie en bestuur van D66.
Voor de ouders die verhinderd waren is er dit jaar nog minimaal 1 klusdag, dus er is ruimte voor een herkansing.