Particuliere sponsoring

Zeeverkennersgroep Sint Joris kan altijd sponsors of schenkingen gebruiken. Het uit sponsors verkregen geld wordt ingezet voor het onderhoud van de vletten, Makke Beer III, clubhuis, terrein en het aanbieden van activiteiten aan de leden.

Wij hebben geen ANBI-status. Wel hebben wij een SBBI-status (Sociaal Belang Behartigende Instelling). Dit betekent dat er belastingvrij aan onze groep geschonken kan worden, maar dat de gift niet aftrekbaar is van de inkomstenbelasting, zoals bij ANBI (meer info).

U kunt een schenking overmaken naar: NL91 RABO 0178 0509 38 -t.n.v. Zeeverkennersgroep Sint Joris o.v.v. Schenking.

Voor meer informatie over sponsoring kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.