Sponsor onze groep gratis!

Hoe werkt gratis sponsoren? Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Sint Joris, anoniem en zonder dat het u een cent extra kost!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! Lekker en gemakkelijk. Ook bij elke restaurantreservering of pizzabestelling ontvangen wij geld in de clubkas.

Dus ga voor de volgende online aankoop langs www.zv-sintjoris.nl en gebruik SponsorKliks. (button links op de site).

Een selectie van winkels in het SponsorKliks winkelcentrum: Thuisbeszorgd.nl, Bol.com, iTunes, Booking.com, Wehkamp, Zalando, Kras, Aktiesport, Expedia, Vodafone, Mediamarkt, KLM, Bart Smit, Blokker, Essent, Expedia, Tele2, Deal Extreme etc.

Via de onderstaande button kunt u ons gratis sponsoren bij een online aankoop!