“Vrienden van” op koers

De afgelopen periode hebben we door middel van een brief en mail oudleden benaderd om lid te worden van de “Vrienden van Sint Joris”. De Vrienden van Sint Joris zijn oud-zeeverkenners die verbonden willen blijven met elkaar en de groep. Eenmaal per jaar ontmoeten deze vrienden elkaar tijdens een leuke activiteit en dragen bij aan het voortbestaan van Sint Joris.

Uitnodiging
De eerste mogelijkheid voor oudleden om een kijkje te komen nemen is tijdens het tweejaarlijkse Maritiem. De Makke Beer ligt met Maritiem het hele weekend afgemeerd in de Zuid-Willemsvaart tussen het ponton van de Genie en de ophaalbrug, ter hoogte van LAS-feestartikelen. Op vrijdagavond 18 september zijn alle (oud) leden van harte welkom om vanaf 20:30 uur op het dek te komen kijken naar de opening, welke wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Aanmeldingen “Vrienden van”
Tot op heden hebben we een mooi aantal aanmeldingen mogen ontvangen en we hopen er nog meer temogen ontvangen, om volgend jaar tijdens ons 70jarig jubileum een reünie te kunnen organiseren.

Een greep uit de “Vrienden van” die zich al hebben aangemeld:

Jan Beenakker
Hein Pessers