Veel klussen afgevinkt tijdens NL-doet 2015

Tijdens NL-DOET was er ook bij ons weer een grote voorjaars-klussendag. Ondanks het wisselende weer is er op deze dag flink wat werk verzet! Op de Makke Beer is de kombuis grondig schoon gemaakt, koepel-, deuren- en railing geschilderd. Ook de steiger planken en trap zijn onder handen genomen. Verder zijn de kozijnen en deur in het clubhuis geschilderd en is er buitenverlichting aangelegd. Zoals gebruikelijk is ook de voorraad hout weer flink bijgevuld.

Alle actieve ouders, staf- en bestuursleden en andere vrijwilligers ontzettend bedankt voor de inzet. Onze klussenlijst is dankzij jullie weer een stuk korter. Het aantal ouders op deze dag viel wat tegen, maar er komen dit jaar nog twee klussendagen op 2 mei & 13 juni, dus er is ruimte voor een herkansing.

Foto's in ons fotoboek (hiervoor moet je inloggen)

Voor meer foto's en video!:

Brabants Dagblad: HalloWeekend