Oprichting: "Vrienden van Sint Joris"

Vaart u nog steeds op uw herinneringen aan Zeeverkennersgroep Sint Joris?
Zin om verhalen op te halen en te delen met uw vrienden van vroeger?

Een paar jaar geleden organiseerden we ter ere van ons 60 jarig bestaan een reünie. Vele herinneringen en vooral sterke verhalen werden die middag met elkaar gedeeld. Zo ontstond het idee om de "Vrienden van Sint Joris" op te richten. Dé manier om als oud-zeeverkenner verbonden te blijven met de groep en uw vrienden van vroeger.
Wij bieden Vrienden van Sint Joris de mogelijkheid om:
- oude bekenden te ontmoeten tijdens jaarlijkse activiteiten.
- zich te verbinden met de zeeverkenners van nu.
- bij te dragen aan het voortbestaan van Sint Joris.
Wij vragen hiervoor €5,- per maand als financiële steun aan de huidige groep. Deze bijdrage zal gebruikt worden voor de verenigingskas (onderhoudskosten van vletten, wachtschip de "Makke Beer" en clubhuis) en om activiteiten voor de vrienden te organiseren. Bij voldoende animo gaan we van start.