Verhuurder gezocht

Wij zoeken iemand die de verhuur van onze locatie wil coördineren. Ons terrein, het clubhuis en het schip worden regelmatig verhuurd aan bekenden van onze groep en andere scoutinggroepen. Wij verdienen hiermee iets extra's voor onze kas.
De coördinatie houdt in grote lijnen in: contact onderhouden met potentiële huurders (per mail/ rondleiden/ sleuteloverdracht), de verhuuragenda beheren/overleggen en de penningmeester informeren over de huurgelden. Alle contracten zijn op orde. Het is een stevige, maar wel een leuke taak.
Tijdsinvestering: 1 uur per week (in de zomer meer dan in de winter)
Heb je interesse in deze functies of weet je iemand die geschikt hiervoor is? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..