Bossche vijf zeilwedstrijden

In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 oktober worden de Bossche Vijf zeilwedstrijden gehouden op de Ertveldplas. Uiteraard gaan wij onze zeilkrachten weer meten met de beste zeilers uit Den Bosch en omgeving. We zeilen tussen zeiljachten en snelle open bootjes. Dit belooft van tevoren al een hoop spektakel en spanning. Dit jaar hebben we voor de verandering een volwaardige Lelievlet klasse, want onze collega zeeverkenners van Zaltbommel en DeBoNo doen ook mee!

Zaterdag start de eerste wedstrijd om 12:30 dus we beginnen gewoon op de normale tijd met groep draaien, 11:00 uur. De tweede wedstrijd zeilen wij in de loop van de middag. (we draaien dus langer groep).

Op zondag wordt er om 10:00 uur weer gezeild. Aan het eind van de dag eindigen de wedstrijden rond 15:30. De prijsuitreiking is vervolgens rond 16:30.